MYSQL ERROR: [14]Can't change size of file (OS errno 28 - No space left on device)MYSQL ERROR: [14]Can't change size of file (OS errno 28 - No space left on device)MYSQL ERROR: [14]Can't change size of file (OS errno 28 - No space left on device)MYSQL ERROR: [14]Can't change size of file (OS errno 28 - No space left on device) «Եթե չսովորես, ոչ ոք քեզ հետ չի ամուսնանա». Մարգարիտա Սիմոնյանը հիշել է տատիկի խրատը

«Մեկ անգամ Հոլիվուդում» ֆիլմի առաջին թրեյլերը

Պահարան. Որտեղ ինչ կրել. Dress code-ի տեսակներն ու տարբերությունները

Ռոբերտ Բագրատյան․ «Մանկական ձայնը»՝ The Show Must Go On

«Ալադին» նոր ֆիլմի թրեյլերը

Սրբուկը ներկայացրեց եվրատեսիլյան երգի տեսահոլովակը

Պահարան. Unisex հագուստ

«Ինչպիսի երեխա, ֆանտաստիկ է». Սաշա Խարազյանը փայլել է «Մանկական ձայնը» շոուի ժամանակ

POPcorn blog. Հետաքրքրիր փաստ մարտի 8-ի մասին

«Երկու ուրվական». Project LA-ի նոր երգը՝ Վահան Տերյանի խոսքերով

Լույս է տեսել «Գահերի խաղի» վերջին եթերաշրջանի թրեյլերը

Պահարան.Նորաձեւ պրինտեր` գարնանն ընդառաջ

Համացանցում հայտնվել է Ռոբերտ Դե Նիրոյի եւ Ալ Պաչինոյի մասնակցությամբ ֆիլմի թիզերը

POPcorn blog. Ջուսը հարցազրույց է վերցնում Ջուսից

«Գիտեմ, որ սա Շառլ Ազնավուրի հայրենիքն է». «Տաքսի» ֆիլմի աստղ Սամի Նասերին ժամանեց Երևան

Լոլիտան՝ թմրադեղերից կախվածության եւ ոչ սթափ վիճակում ելույթների մասին

Օգտատերերին շոկի է ենթարկել եթերում «արգանդի պարը»

Exclusive. հայտնի հաղորդավար Արման Մարգարյանը` իրեն բերման ենթարկելու մասին

Պահարան. ամենանորաձեւ գործվածքների տեսակներն ու առանձնահատկությունները

«Եթե չսովորես, ոչ ոք քեզ հետ չի ամուսնանա». Մարգարիտա Սիմոնյանը հիշել է տատիկի խրատը

16:03, 13 մարտի

RT-ի գլխավոր խմբագիր Մարգարիտա Սիմոնյանն Instagram-ի իր էջում պատմել է՝ ինչպես է տատիկն իրեն սովորեցրել հայկական սուրճ պատրաստել ջազվեում եւ կիսվել է մանրակրկիտ բաղադրությամբ։

«Մեր ընտանիքում աղջիկներին մինչեւ դպրոց գնալն են սովորեցնում սուրճ պատրաստել ջազվեում։ Տատիկս ամեն օր ասում էր. «Եթե չսովորես հյուրերի համար սերով սուրճ պատրաստել, ոչ ոք չի ամուսնանա քեզ հետ»։ Խնդիրն այն չէ, որ ես շատ էի ցանկանում ամուսնանալ, բայց տատիկիս վշտացնել ավելի քիչ էի ուզում»,- պատմել է լրագրողը։

Նրա խոսքով՝ ջազվեում սուրճը ճիշտ պատրաստելու համար մի սուրճի բաժակին անհրաժեշտ է ավելացրել մի թեյի գդալ լավ աղացած սուրճ, մեկ քառորդ թեյի գդալ շաքար (եթե միայն հյուրը դառը կամ հակառակը՝ քաղցր սուրճ չի խնդրել)։

«Յուրաքանչյուր բաժնի համար խառնում ենք մի բաժակ ջուր, սուրճ եւ շաքար եւ դնում ենք կրակին, ժամանակ առ ժամանակ խառնում, մինչ կողքերի հատվածում սեր հավաքվի։ Դրա շրջանակը կսկսի արագ ստվարանալ։ Կրակն անջատում ենք, երբ ջազվեի մեջտեղի հատվածում սերով չընդգրկված շրջանակ է մնում՝ խորհրդային 5 կոպեկանոց մետաղադրամի չափով»,- նշել է Սիմոնյանը։

Գլխավոր խմբագիրը հավելել է, որ պատրաստման ընթացքում հարկավոր է հետեւել սուրճին, քանի որ եթե սեր չլինի, ոչ ոք կնության չի առնի։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Քվեարկել են (6)  |  Այլ հարցում