Ռուս հայտնի հաղորդավարուհի Ելենա Մալիշեւան «Առաջին ալիքի» եթերում հեռարձակվող «Жить Здорово» հեռուստանախագծի նոր թողարկման ընթացքում պատմել է, որ տոլմա պատրաստող ազգերի շրջանում անցկացված հետազոտության ընթացքում հաղթել է հենց հայկական բաղադրատոմսը։
«Բոլոր ժամանակների վաստակավոր հայ», դաշնակահար Լեւոն Օգանեզովի հետ հեռուստահաղորդավարուհին պատմել է հայտնի ճաշատեսակի պատրաստման գաղտնիքների մասին։ Օգանեզովի խոսքով՝ տոլմա, ի տարբերություն մսային մյուս ճաշատեսակների, պետք է պատրաստեն կանայք, քանի որ դրա գլխավոր գաղտնիքը «խաղողի՝ ոսկերչական վարպետությամբ փաթաթված թփերն են»։
«Նախ՝ տոլման կարող ե՛ւ սառը ուտեստ լինել, ե՛ւ տաք։ Ամենահամեղ տոլման պատրաստում է ավագ դուստրս»,- ասել է Ռուսաստանի ժողովրդական արտիստը։ Լեւոն Օգանեզոնը նաեւ նշել է, որ հայկական տոլմայի հետ հարկավոր է հոնի կամ թթի օղի խմել Արցախից։
Հաղորդավարներից մեկը՝ բժիշկ-սրտաբան Գերման Գանդելմանը, պատմել է տոլմայի օգտակար հատկությունների մասին, ինչպես նաեւ «խաղողի թփերի հրաշալի հատկությունների մասին»։
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
16:37, 29 մարտի
TLC ռեալիթի շոուի սիամական երկվորյակներ Էբբին և Բրիտանի Հենսելները ամուսնացել են15:18, 29 մարտի
Իրինա Շեյքը Swarovski campaign֊ում հայտնվել է շշմեցուցիչ կերպարով14:02, 29 մարտի
Ռոբերտ Դաունի կրտսերը խաղում է չորս տարբեր կերպարներ HBO-ի նոր սերիալում13:23, 29 մարտի
Թոմ Քրուզը բաժանվել է ռուս ընկերուհուց իր նախկին օլիգարխ ամուսնու պատճառով12:21, 29 մարտի
Դեմի Մուրը ևս մեկ անգամ ապացուցեց, որ տարիքը պարզապես թիվ է11:17, 29 մարտի
Բեյոնսեն ձեռքերով սպագետի է ուտում անձնական ինքնաթիռի վրա և ծաղրում իր կովբոյական look-ի մասին մեմերը10:16, 29 մարտի
Selling Sunset սերիալի աստղը գոլֆ խաղալիս ընտրել է տարօրինակ և բաց աութֆիտ09:00, 29 մարտի
ՄԱՐՏԻ 29-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ23:16, 28 մարտի
Ռիհաննան անհավանական տեսք ունի չինական Vogue-ի շապիկին22:15, 28 մարտի
Ռեբել Ուիլսոնը ուզում է «դրական հաղորդագրություն» տարածել՝ բացահայտելով, որ կորցրել է կուսությունը 35 տարեկանում21:35, 28 մարտի
TikTok-ը նվաճել է նիհարելու նոր թրենդը. «Կախարդական» Oatzempic ըմպելիքը20:30, 28 մարտի
Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան