MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Աշնանային դիետա դդումով

19:19, 27 հոկտեմբերի

Աշնանը հասունանում է շատ համեղ եւ օգտակար բանջարեղեն՝ դդում: Դդումը բազմաթիվ օգտակար նյութեր է պարունակում, դրանք կատարելապես հավասարակշռված են, այդ պատճառով այն համարձակորեն կարող են օգտագործել բոլոր ցանկացողները: Դդումը կալորիաներ չի պարունակում, դրանում մեծ քանակությամբ E վիտամին եւ մանրաթելեր կան, որոնք օգնում են ոչ միայն ազատվել ավելորդ քաշից, այլեւ առողջացնել մաշկն ու մազերը:

Դդմի դիետային կարելի է երկար ժամանակ հետեւել, բայց երկու շաբաթից ավելի խորհուրդ չի տրվում: Այդ ընթացքում կարելի է մինչեւ 9 կգ կորցնել, իսկ արդյունքը երկար կպահպանվի, եթե, իհարկե, դիետայի ավարտից անմիջապես հետո չչարաշահեք շոկոլադը:

Դիետայի ճաշացանկն ընդամենը չորս օրվա համար է, որը պետք է կրկնել ամբողջ երկու շաբաթվա ընթացքում: Դիետայի ընթացքում, նախատեսված մթերքներից բացի, կարելի է խմել կիտրոնով թեյ եւ առանց շաքարավազի սուրճ, բայց՝ չափավոր: Քնելուց առաջ հարկավոր է կանաչ թեյ կամ խոտաբույսերով թուրմ խմել՝ առանց շաքարավազի:

Նախաճաշը նույնն է բոլոր օրերի համար, այդ պատճառով կարելի է այն փոքր-ինչ բազմազան դարձնել՝ ամեն օր տարբեր հյութեր կամ թեյեր օգտագործելով: Նախաճաշին պետք է հում դդումով եւ ստեպղինով աղցան ուտել, կամ ցորենով եւ դդումով շիլա: Շիլան պետք է ջրով պատրաստել:

Մնացյալ ուտեստները՝ չորս օրվա համար.

Առաջին օրը ճաշին կարելի է դդումով ապուր ուտել, ընթրիքին՝ ջեռոցում պատրաստված դդում:

Երկրորդ օրը ճաշին ուտում ենք բանջարեղենով ապուր կամ կաղամբապուր, ինչպես նաեւ շերտավոր խմորով դդումով կարկանդակներ կամ տապակած դդում:

Երրորդ օրը ճաշին կարելի է կոլոլակով եւ դդումով ապուր պատրաստել, իսկ ընթրիքին՝ դդումից աղցան եւ պաքսիմատով արքայախնձոր:

Չորրորդ օրը կարելի է բանջարեղենով ապուր կամ կաղամբապուր՝ ավելացնելով դդում, նաեւ մի քիչ բուլղարական պղպեղ շոգեխաշել: Ընթրիքին կարելի է դդումով, քաղցր պղպեղով, ստեպղինով, դդմիկով եւ նույնիսկ սնկով բանջարեղենային ռագու պատրաստել:

Նման դիետան մթերքի առումով բավական սահմանափակ է, բայց կարող է օրգանիզմին մեծ քանակությամբ անհրաժեշտ օգտակար նյութեր փոխանցել, այդ պատճառով չի հյուծում եւ չի հանգեցնում ուժերի կորստի: Միաժամանակ, կարելի է հիշել դդմի կենսուրախ նարնջագույն գույնի մասին, որը հրաշալի բարձրացնում է տրամադրությունը նույնիսկ ամենամռայլ աշնանային օրերին:

 

Աղբյուրը՝ medvoice.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել