Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Քսուք՝ պարանոցի համար

18:16, 21 հունիսի

Կոսմետիկ դիմակները տարբեր ազդեցություններ կարող են ունենալ՝ սնուցող, խոնավեցնող, սպիտակեցնող եւ այլն։ Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում պարանոցի մաշկի (ցանկացած տեսակի) տոնուսը բարձրացնող քսուք։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 200մլ. եռացրած ջուր, 50 մլ. ավոկադոյի յուղ, մեկ թեյի գդալ երիցուկի չորացրած ծաղիկներ, 50մլ.  նուշի յուղ, 30գր. մեղրամոմ, 10մլ. գլիցերին, 10մլ. ժոժոպայի յուղ, 10 կաթիլ կիտրոնի եթերային յուղ։

Պատրաստման եղանակը՝

Եռացրած ջրով լի բաժակի (կերամիկական) մեջ հարկավոր է լցնել երիցուկի չորացած ծաղիկները, ծածկել բաժակը, իսկ 15 րոպե անց զտել մեկ այլ բաժակի մեջ։ Հաջորդիվ ջերմադիմացկուն տարայի մեջ պետք է լցնել մեղրամոմը, նուշի, ավոկադոյի եւ ժոժոպայի յուղերը։ Երբ նշված բոլոր բաղադրիչները կհալվեն, անհրաժեշտ է ստացված զանգվածը խառնել փայտե գդալով։

Այնուհետեւ հարկավոր է տարան հանել կրակից եւ աստիճանաբար ավելացնել 30 մլ. երիցուկի թուրմը։ Երբ քսուքը կթանձրանա, արդեն կարելի է լցնել կիտրոնի յուղն ու գլիցերինը եւ խառնել։ Քսուքը պատրաստ է։ Այն պետք է պահել զով տեղում առավելագույնը 2 շաբաթ։

 

 

Աղբյուրը՝ sunny7.ua


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել