Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ամենօրյա սպիտակուցային դիետա

18:17, 21 փետրվարի

Ամենօրյա սպիտակուցային դիետան ենթադրում է մեծ քանակությամբ սպիտակուցների եւ փոքր քանակությամբ ածխաջրերի օգտագործում: 

Այդպիսի սննդակարգի շնորհիվ դուք կարող եք մեկ շաբաթվա ընթացքում մինչեւ հինգ կիլոգրամ կորցնել:
Ճաշացանկն այսպիսին է. նախաճաշից 15 րոպե առաջ պետք է 1 բաժակ գոլ ջուր խմել: Սա գործի է դնում նյութափոխանակությունն ու օրգանիզմը նախապատրաստում է սննդի ընդունմանը: Հետո կարելի է մոտ 100 գ անյուղ յոգուրդ կամ կաթնաշոռ օգտագործել եւ թեյ կամ սուրճ խմել՝ անյուղ սերուցքով: Եթե մինչեւ ճաշը քաղց կզգաք կարելի է 1 բաժակ անանուխով թեյ խմել եւ նարինջ կամ տանձ ուտել: Բայց դա կարելի է անել միայն նախաճաշից 3 ժամ հետո:
Ճաշից 10 րոպե առաջ նույնպես պետք է գոլ ջուր խմել: Ճաշին առաջարկվում է մի քանի տեսակի ընտրություն.
Ձկնապուր, լոլիկով աղցան, սեւ հացի երկու կտոր, 3 հատիկ չրով թեյ;
200 գ խաշած դարչնագույն կամ վայրի բրինձ, 100 գ առանց յուղի եւ աղի խաշած միս, վարունգից եւ սալաթի թերթիկներից ձիթայուղով եւ կիտրոնի հյութով պատրաստված աղցան;
150 գ. գոլորշիով եփած ձուկ, վերը նշված 2 տեսակներից ցանկացած գարնիր:
Ճաշից երկու ժամ անց հնարավոր է օգտագործել փոքր քանակությամբ բանջարեղեն՝ բացի կարտոֆիլից: Կամ ուտել կանաչ խնձոր: Կարելի է խմել 1 բաժակ անյուղ կեֆիր:
Ընթրիքից 10 րոպե առաջ նորից գոլ ջուր է պետք խմել: Ընթրիքին առաջրկվում են հետեւյալ տարբերակները.
Աղցան՝ խաշած հավկիթով, 100գ պահածոյացված կալմարով, 2 գդալ եգիպտացորենով, ձիթայուղով եւ կիտրոնի հյութով: Դրան ավելացնում ենք, առանց աղի խաշած չմշակված բրինձ ; 500 գ խաշած ծովախեցգետին առանց համեմունքների եւ աղի,
Առանց աղի ու յուղի խաշած հավի միս եւ գրեյֆրութ;
200 գրամ հորթի միս՝ սխտրով, հավկիթով պատրաստված խաշած ծաղկակաղամբ:
150 գ ձուկ առանց աղի եւ յուղի եւ լոլիկով, ընկույզով, սալաթի տերեւներով, բուլղարական պղպեղով, վարունգով եւ հավկիթով աղցան:

Աղբյուր՝ vesvnorme.net


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել