Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

StyleCocktails․ երեք «գայթակղիչ» կոկտեյլ Սուրբ Վալենտինի տոնին

20:28, 8 փետրվարի

Փետրվարի 14-ի՝ սիրահարների տոնի, ռոմանտիկ երեկոն կարող է էլ ավելի գայթակղիչ դառնալ սեփական ձեռքերով պատրաստված կոկտեյլների շնորհիվ: NEWS.am STYLE-ը բարմեն Սեւա Չիստովի եւ «Cantaloupe pub»-ի հետ առաջարկում է երեք կոկտեյլ։ Դրանք հեշտ են պատրաստվում, հիանալի համ ունեն եւ կօգնեն ձեզ երեկոն դարձնել ավելի դյութիչ ու սիրառատ:

The Kiss

IMG_9200.JPG (26 KB)

Ի դեպ, անվանումը Սեւան կոկտեյլը պատրաստելուց հետո հնարեց։ Ինչպես նշեց բարմենը, սա ներկայացված կոկտեյլներից ամենաթույլն է։ Հրաշալի տարբերակ՝ սիրելիին «կոկտեյլային համբույր» պարգեւելու համար։

Բաղադրության մեջ մտնում են՝ ջին, կամպարի, կարամելային օշարակ, լիմոնի ֆրեշ եւ լոռամրգի հյութ։

Mojo

IMG_9237.JPG (27 KB)

Ավելի թունդ կոկտեյլների սիրահարներին առաջարկում ենք համտեսել Mojo-ն։ Այն առաջին կոկտեյլից տարբերվում է ինչպես ավելի մուգ երանգով, այնպես էլ՝ համային զգալի հատկանիշներով։ Դրա պատրաստման համար անհրաժեշտ է ջին, կարմիր վերմուտ, սեւ հաղարջի օշարակ, լիմոն, ալոեի հյութ։

Desert

IMG_9285.JPG (24 KB)

Անապատ՝ այսպես է անվանվում երրորդ կոկտեյլը։ Ինչպես նշեց ռուս բարմենը՝ իր մոտ ցանկացած կոկտեյլ, սովորաբար, կարմիր տեսք է ստանում, քանի որ նախընտրում է օգտագործել հենց այդ երանգի բաղադրիչներ, սակայն այս մեկը տարբերվեց գունային գամմայով ու բաղադրությամբ։ Այս «անապատային» կոկտեյլը եւս կարող եք համտեսել Կանտալուպում՝ Սեւայի հմուտ մատուցմամբ։

Բաղադրիչները հետեւյալն են՝ ռոմ, կարամելի սպիտակ եւ սեւ օշարակներ, մարակույայի օշարակ, նարնջի ու անանասի հյութեր, լիմոն։

Իհարկե, դժվար կլինի ընտրություն կատարել երեք տարբեր ախորժաբեր կոկտեյլների միջեւ։

Հուսանք՝ մեր ֆոտոռեպորտաժը կօգնի ավելի հեշտ կողմնորոշվել այդ հարցում։ Համբույրից մինչեւ Անապատ՝ կոկտեյլների պատրաստման եղանակները՝ NEWS.am STYLE-ի տեսանյութում։

Լուսանկարները՝ Արսեն Սարգսյանի

Տեսանյութը՝ Հայկ Տոնոյանի


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել