Նախաճաշը , ինչպես գիտեք, սննդակարգի ամենակարեւոր բաղադրիչն է, եւ որոշ դիետաներ թույլ են տալիս կանանց մինչեւ կեսօր ուտել ամեն ինչ եւ պահպանել կազմվածքի գեղեցկությունը։
Նախաճաշին պետք է տարբեր շիլաներ, յոգուրտ, կաթնաշոռ թարմ հյութեր, միրգ եւ բանջարեղեն օգտագործել, քանի որ այս ամենը կարող է եւ հագեցնել ձեզ, եւ մտավոր ու ֆիզիկական ակտիվություն ապահովել։
Նախաճաշ՝ Դաուտցեն Կրեզից. սուպերմոդել Դաուտցեն Կրեզը նախաճաշին նախընտրում է ուտել հատապտուղներ, կտավատի սերմեր, կոկոս եւ կակոի-հատիկներ։
Նախաճաշ՝ Ալեսանդրա Ամբրոսիոյից. վերջինս նախաճաշին օգտգործում է ձու եւ բեկոն, ինչպես նաեւ սուրճ եւ համեղ կեքսեր։
Ռոզի Հանթինգթոն-Ուայթլին իր օրը սկսում է բացառապես կանաչ բանջարեղենից պատրաստված թարմ հյութերով։
Միրանդա Քերն ամեն առավոտ կիտրոնի հյութով կամ խնձորի քացախով եւ մեղրով տաք ջուր է խմում։ Նախաճաշին նա նաեւ նախընտրում է պատրաստել արքայախնձորով, իմբիրով, բալով, ելակով, ծիրանով, ազնվամորիով, խնձորով կամ տանձով աղցան։
Աղբյուրը՝ depo.ua