Այս սննդակարգն օգնում է ոչ միայն քաշը նվազեցնել, այլեւ բուժել եւ կանխարգելել աղեստամոքսային հիվանդությունները: Խաշած բրնձաջուրը օգտագործվում է գաստրիտի եւ խոցի սրվելու, ինչպես նաեւ թունավորումների եւ սննդային վարակների դեպքում:
Սննդակարգը կազմված է երկու փուլից. մաքրում եւ հենց վարսակով սննդակարգ (ընդհանուր տեւողությունը` մինչեւ 1 ամիս): Սննդակարգը թույլ չի տալիս օգտագործել անհրաժեշտ բոլոր սննդանյութերը, այդ պատճառով ավելի երկար կիրառել չի կարելի: Եթե անհրաժեշտ է, կարելի է այն կրկնել 6 ամսից: Մեկ շաբաթվա ընթացքում կորցնում են 3-5 կգ:
Մաքրում
4 ճաշի գդալ բրինձը թրջել մեկ լիտր ջրում եւ թողնել մի գիշեր: Առավոտյան թույլ կրակով խաշել 40-60 րոպե: Ստացված եփուկը խմում ենք եւ դրանից հետո 5 ժամվա ընթացքում ոչինչ չենք ուտում կամ խմում: Հետո սնվում ենք սովորականի պես, իսկ քնից 5 ժամ առաջ դարձյալ բացառում ենք ցանկացած սնունդը եւ ըմպելիքները, բացառությամբ սովորական չգազավորված ջրի: Օրվա ընթացքում կարելի է ուտել ինչ ասես, բայց ոչ չափից շատ եւ պետք է ձգտել խուսափել ճարպոտ, քաղցր եւ խմորային սննդից:
Վարսակով սննդակարգ
Նախաճաշին, ճաշին, հետճաշիկին եւ ընթրիքին` մի չափաբաժին վարսակի շիլա: Ընդմիջումներին` մրգեր (չափից շատ չուտել):
Աղբյուրը` Dieta.ru