Այս սննդակարգը նախատեսում է սննդի վեց ընդունում, ինչը թույլ կտա դիմանալ նրանց, ովքեր սիրում են փոքր ընդմիջումներով մի բան ուտել: Եթե քաղցի զգացում է առաջանում, կանաչ բանջարեղեն կերեք, վրան կիտրոնի հյութ քամեք, կանաչի ավելացրեք: Կարելի է մի քիչ աղ եւ պղպեղ լցնել: Կանաչ բանջարեղենը գործնականում կալորիաներ չի պարունակում` ոչ սպիտակուց, ոչ ճարպեր: Բոլոր դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս դրանք ավելի հաճախակի օգտագործել, որովհետեւ դրանց կազմի մեջ մտնող բջջանյութը մաքրում է աղիները եւ նպաստում քաշի նվազմանը:
Բացի այդ, ավելի շատ ջուր խմեք. դա թույլ կտա «խաբել» ստամոքսին` հագեցվածության զգացում առաջացնելով: Ջուրը մաքրում է օրգանիզմը եւ կանխում է այտուցների առաջացումը:
Շաբաթ
Նախաճաշ. ձու եւ 25 գ խոշոր աղացած հաց:
Ժամը 10-ին. Սուրճ, մեկ բաժակ ոչ յուղալի կաթ, խնձոր:
Ճաշ. 75 գ թյունաձուկ, մի կտոր հաց, 25 գ պանիր կամ 50 գ խոզապուխտ, լոլիկ, մեկ բաժակ մածուն կամ նարինջ:
Ժամը 15-ին. 2 տոստ սեւ հացից եւ 50 գ ոչ ճարպոտ պանիր:
Ժամը 17-ին. 25 գ հաց եւ 75 գ խաշած լոբի:
Ընթրիք. 75 գ ոչ ճարպոտ միս բանջարեղենային արգանակով պատրաստված սոոուսով, 75 գ տապակած կարտոֆիլ, կանաչ բանջարեղեն:
Կիրակի
Նախաճաշ. Մի կտոր առանց յուղի տապակած տավարի միս, 2 կտոր սեւ հաց:
Ժամը 10-ին. Նեխուրի երկու ցողուն, 75 գ պանիր:
Ճաշ. 100 գ հավի աղցան, 50 գ կաղամբով աղցան:
Ժամը 15-ին . Մի բաժակ մածուն:
Ժամը 17-ին. Մի ափսե ցանկացած ոչ յուղոտ սուպ, սեւ հացից տոստ:
Ընթրիք. Տավարի մսից լանգետ բանջարեղենի արգանակով պատրաստված սոուսով, 100 գ կարտոֆիլի պյուրե (առանց յուղի), կանաչ բանջարեղեն:
Աղբյուր` Dieta.ru