Պիցցան այն ուտեստն է, որը սիրված է, գրեթե, բոլորի կողմից: Այն համապատասխանում է բոլորի համային ճշակին, քանի որ յուրաքանչյուր-ոք կարող է պատրաստել պիցցան այն մթերքներով, որն ինքն է սիրում:
Մենք սովոր ենք ճաշակել պիցցան լոշիկով, սակայն պարզվում է` այն պատրաստելու երկընտրանքային եղանակ էլ կա, որը հատկապես հարմար է ամռանը:
Օրինակ` մթերքը կարելի է շարել ձմերուկի շերտի վրա: Եթե ձեզ հետաքրքրում է այս տարբերակը, ուրեմն շտապեք գրի առնել, թե ինչ է անհրաժեշտ այն պատրաստելու համար.
Եթե ձեռք բերեցինք բոլոր անհրաժեշտ պարագաները, ապա միացրեք տեսանյութն ու հետեւեք խոհարարի ցուցումներին: Կածես թե` պիցցայի տեսքը բավականին ախորժալի է երեւում: Դե ինչ, հաջողություն եւ բարի ախորժակ:
Աղբյուրը` Cooking Light
Պատրաստեց Այունե Առաքելյանը