Իռլանդական սուրճ՝ միշլենյան Chapter One ռեստորանի դասական բաղադրատոմսով:
Եվ այսպես.
մշկընկույզ
1.5 ճ/գ դարչնագույն շաքարավազ
4 ճ/գ սերուցք
1 գավաթ տաք սուրճ
50 մլ վիսկի
Պատրաստման եղանակը
Միջին կրակի վրա տաքացրեք կաթսան: Մշկընկույզը քերեք, ավելացրեք շաքարավազը եւ հավասարաչափ տարածեք կաթսայի մեջ: Երբ շաքարավազը լուծվի եւ կարամելի վերածվի, ավելացրեք երկու ճաշի գդալ սուրճ եւ խառնեք:
Մի քիչ եռացրեք եւ վիսկի ավելացրեք: Եթե գազայրիչ ունեք, զգուշորեն այրեք պարունակությունը: Երբ կրակը հանգչի, ավելացրեք մնացած սուրճն ու խառնեք:
Սուրճը գավաթի մեջ լցրեք, սերուցք ավելացրեք: Որպեսզի այն չխառնվի սուրճին եւ վերջին շերտ մնա, հարկավոր է այն նախ գդալի մեջ լցնել:
Աղբյուրը՝ Elle.ru