Տանը բոլորս էլ փորձել ենք պիցցա պատրաստել, բայց սրճարաններում մատուցվող արդյունքին, երբ պանիրն ու պիցցայի մյուս բաղադրիչներն, ասես, միաձուլված լինեն, քչերն են կարողանում հասնել. պիցցան համտեսելիս վրայի երշիկը միշտ ցած է սահում :)))
Իսկ NEWS.am STYLE-ը գտել է լուծումը: Ստորեւ ներկայացված տեսանյութում մենք քայլ առ քայլ ցույց ենք տալիս, թե ինչպես «կպչուն» պիցցա ստանալ: Իսկ գաղտնիքը հետեւյալում է. երշիկը կտրատելու փոխարեն պարզապես այն անց ենք կացնում մանր անցքերով քերիչով: Այս տարբերակը թույլ է տալիս երշիկին «հալվել» ու տարածվել խմորի ամբողջ մակերեսով:
Եվս մեկ հնարք. որպեսզի պիցցայի բաղադրիչները՝ լինի երշիկ, թե սունկ համ այլ բան, ամուր կպչեն խմորին, նախքան դրանք խմորի վրա լցնելը, խմորը պատեք քերած պանրով: Ավելացրեք մյուս բաղադրիչներն ու ամենավերին շերտին եւս պանիր լցրեք:
Դե, ինչ, բարի ախորժա՜կ :)