Երեւանյան երեկոներն այնքան հարուստ են իրադարձություններով եւ հետաքրքիր միջոցառումներով: Քաղաքի գրեթե յուրաքանչյուր անկյունում կարելի է բավարարել հետաքրքրասիրությունը: Օրինակ՝ երեկ ականատես եղանք, թե ինչպես են մեր քաղաքում հենց տեղում պատրաստում քաղցր բամբակ եւ վաճառում քաղցրավենիքի սիրահարներին, որոնք, կարծես, առավել հաճույքով հետեւում էին հենց դրա պատրաստման եղանակին:
NEWS.am STYLE-ը ֆիքսել է, թե ինչպես է պատրաստվում աշխարհի ամենաքաղցր ուտեստներից մեկը:
Սյունե Առաքելյան