Շնորհակալ եմ բոլոր նրանց, ովքեր աջակցում են ինձ, պատրաստում իմ բաղադրատոմսերով, իսկ ուտեստների լուսանկարներն ուղարկում են իմ ֆեյսբուքյան էջին:
Շատերն էլ, ինձ հետ միասին նիհարելով, նորանոր բաղադրատոմսեր են գտնում կամ մշակում, եւ ուղարկում են, որպեսզի ես նույնպես փորձեմ: Այսօր պատրաստելու եմ դրանցից մեկով: Սերինեի ուղարկած աղցանի բաղադրատոմսում մի բաղադրիչ կա՝ ավոկադո, որը հայկական խոհանոցում չի օգտագործվում, բայց անչափ օգտակար է:
Կպատրաստե՞մ, արդյոք, այս աղցանը եւս մեկ անգամ. կիմանաք՝ դիտելով հաղորդումը:
Շարունակեք ուղարկել ձեր բաղադրատոմսերն ու նիհարելու գաղտնիքներն իմ ֆեյբուքյան էջին` Shine&Food, ես մեծ անհամբերությամբ կսպասեմ դրանց: