Shine&Food. Սուրբ Զատկի առիթով ձուկ՝ ֆրանսիական ձեւով

10:00   1 ապրիլի, 2018

Այսօր ապրիլի 1-ն է՝ Քրիստոսի Հարության տոնը կամ Սուրբ Զատիկը: Սա իմ ամենասիրելի տոներից է, այդ պատճառով այսօրվա հաղորդման համար ուտեստ պատրաստելու պատասխանատու գործը որոշեցի կիսել Մոսկովյան 31 հասցեում գտնվող Բել Էտաժ ֆրանսիական ռեստորանի շեֆ խոհարարի հետ:

Նարեկը մեծ սիրով հյուրընկալեց մեզ իր խոհանոցում ու առաջարկեց ձուկ պատրաստել, բայց ֆրանսիական ձեւով:

Նարեկը նաեւ անակնկալ ուներ ինձ համար: Այդ մասին կիմանաք՝ դիտելով այս հաղորդումը:

Դիտեք տեսանյութը եւ կիսվեք ձեր կարծիքով իմ ֆեյսբուքյան էջում՝ Shine&Food:

Անհամբեր կսպասեմ ձեր արձագանքներին:



© NEWS.am STYLE