Բազմաթիվ համեղ եւ չգիրացնող ուտեստներ կարելի է պատրաստել սնկից, սակայն միայն այն դեպքում, եթե գիտես` ինչ սունկ ընտրել: Ամբողջ աշխարհում սնկի թունավորումից տարեկան մահանում են հազարավոր մարդիկ: Հայաստանում նույնպես գրանցվում են սնկից թունավորման հարյուրավոր դեպքեր: Հիմա կպարզենք ՝ ծանո՞թ են արդյոք մեր համաքաղաքացիները սնկերի տեսակներին ու հատկություններին:
Ի դեպ, չմոռանաք այցելել իմ ֆեյսբուքյան Shine&Food էջը ու մեկնաբանություններում գրել՝ քանի սնկի տեսակ կարողացաք գուշակել: