PROFFY. Բարմեն. պատրաստում ենք հայկական կոկտեյլ

13:10   9 սեպտեմբերի, 2018

PROFFY-ի նախկին թողարկումներում Ձեզ խնդրել էի մեկնաբանություններում հուշել, թե ինչ մասնագիտություն կարելի է փորձել: Ամենահաճախ հանդիպող տարբերակներից մեկը բարմենն էր: Հենց այդ պատճառով այս անգամ մեր նկարահանումը տեղի ունեցավ Թոմ Քոլինս փաբում, որտեղ բարմեն Վահան Չինո Սարգսյանի հետ պատրաստեցինք նրա հեղինակած՝ Աբրիկոտա կոկտեյլը, որը համարվում է հայկական, ազգային կոկտեյլ: Վահանը ոչ միայն մեզ սիրով հյուրընկալեց, այլեւ պատմեց մասնագիտական գաղտնիքներից մի քանիսը:



© NEWS.am STYLE