Քաղաքային ամենահայտնի ռեստորաններից մեկը՝ «Alaska by Hans&Franz», ընդամենը մեկ տարվա ընթացքում հասցրել է դառնալ Երեւանի ամենանորաձեւ վայրերից մեկը։ Ռեստորանը նշել է իր առաջին տարեդարձը՝ ներկաներին հյուրասիրելով անհավանական լիկյորներով՝ «Ամազոնուհու էլիքսիր» եւ «Շամանի թույն», որոնք պատրաստվել են հենց միջոցառման ընթացքում։
Ներկայացվեց նաեւ նոր ճաշատեսակ, որի ստեղծմանը մասնակցել է Իսպանիայից հայտնի խոհարար։ Մանրամասները Հասմիկ Կարապետյանի ռեպորտաժում։
Գլխավոր լուսանկարը՝ Facebook