Կազմվածքը պահպանելու համար պարտադիր չէ դիետայի հետեւել եւ սովահար լինել: Ահա ուղեցույց, որը կօգնի պահպանել կազմվածքն ու կուշտ լինել:
Մինչեւ ժամը 15:00-ն՝ ածխաջրեր, բանջարեղեն եւ սպիտակուցներ.
Բրինձ / հնդկաձավար / վարսակ՝ օրական 100 գրամից ոչ ավելի:
Ցանկացած բանջարեղեն:
Խորոված խնձոր՝ 2 հատ:
Ցանկացած տեսակի սպիտակուցներ:
15:00-ից հետո՝ միայն սպիտակուցներ եւ առանց օսլայի բանջարեղեն.
Տավարի միս, հավ, հնդկահավ:
Ցանկացած տեսակի ձուկ:
Ծովամթերք:
Ձու:
Կաթնաշոռ:
Պրոտեին (փոշին խառնում ենք կաթին կամ կեֆիրին):
Վարունգ / լոլիկ / նեխուր / կաղամբ / բուլղարական պղպեղ / բողկ / շաղգամ / հազար / կանաչեղեն. 1 բաժակ կտրատած բանջարեղեն:
Կանոնները՝
Օրական 1500 կալորիայի ոչ ավելի:
Սնվել 6-8 անգամ՝ 3 ժամը մեկ անգամ (6 անգամից ոչ պակաս):
Ածխաջրեր՝ մինչեւ 15:00-ն:
Սպիտակուցներ՝ ցանկացած ժամի:
Մարզումից 1.5 ժամ առաջ չուտել:
Մարզանքից հետո 45 րոպեի ընթացքում՝ սպիտակուց:
Աղբյուրը՝ Woman.ru