Այս սննդակարգին կարելի է հետեւել 3 շաբաթվա ընթացքում: Այն թույլ կտա ոչ միայն ավելի թեթեւ դառնալ, այլեւս երիտասարդացնել սեփական օրգանիզմը. կաթնամթերքը օգնում է ազատվել նստվածքներից եւ այտուցներից, նպաստում են նյութափոխանակության արագացմանը: Իսկ դրանցում պարունակվող կալցիումը խոչընդոտում է ճարպային բջիջների կողմից ճարպի կուտակմանը:
Շիճուկն իրենից ներկայացնում է շատ արժեքավոր ցածրկալորիական կաթնամթերք: Դրանում գործնականում չկան ճարպեր, փոխարենը չափից շատ են արժեքավոր սպիտակուցները: Վիտամինների եւ հանքանյութերի հարուստ հավաքածուն շիճուկն անփոխարինելի դիետիկ մթերք է դարձնում, հետո էլ հրաշալիորեն հագեցնում է քաղցը:
Ամբողջ սննդակարգի ընթացքում ջուր օգտագործեք անսահմանափակ քանակությամբ: Նախաճաշը միշտ միանման է. առանց շաքարի սուրճ կամ թեյ, 2 կրեկեր կամ մի կտոր պանիր:
Երկուշաբթի
Ճաշ. Մի բաժակ շիճուկ, 2 նարինջ կամ խնձոր:
Ընթրիք. 125 գ ոչ ճարպոտ կաթնաշոռ, 1 ձու, 2 վարունգ:
Երեքշաբթի
Ճաշ. 200 գ խաշած հավ, 2 վարունգ:
Ընթրիք. 125 գ ոչ ճարպոտ կաթնաշոռ, 2 բաժակ ոչ քաղցր յոգուրտ:
Չորեքշաբթի
Ճաշ. 100 գ պանիր, նարինջ կամ խնձոր:
Ընթրիք. 200 գ թարմ բանջարեղենից աղցան, 2 ձու:
Հինգշաբթի
Ճաշ. Մի կտոր բանջարեղենով լցոնած ձուկ, 2 վարունգ:
Ընթրիք. 200 գ վինեգրետ, 1 ձու, 50 գ խաշած հորթի միս:
Ուրբաթ
Ճաշ. 125 գ ոչ ճարպոտ կաթնաշոռ, նարինջ կամ խնձոր:
Ընթրիք. 100 գ խոզապուխտ, ձու, մի փունջ բողկ կամ լոլիկ:
Շաբաթ
Ճաշ. Մի բաժակ շիճուկ, 2 խնձոր կամ նարինջ:
Ընթրիք. 125 գ ոչ ճարպոտ կաթնաշոռ, մի բաժակ ոչ քաղցր յոգուրտ:
Կիրակի
Ճաշ. 100 գ խաշած հավի ֆիլե, վարունգ:
Ընթրիք. 100 գ պանիր, մի կապ բողկ:
Աղբյուրը` Dieta.ru