Մարսողական համակարգի աշխատանքը կարգավորող, օրգանիզմը մաքրող այս մեթոդը մշակել են իսրայելցի դիետոլոգները։ Իսկ ո՞րն է դա։
Ամեն օր՝
Սոված վիճակում հարկավոր է մեկ թեյի կամ ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ խմել։
15 րոպե անց պետք է մեկ բաժակ կեֆիր կամ յուգուրտ ըմպել:
Լանչ. 200-300գր. միրգ
Ճաշ. Բանջարեղենով աղցան, բորշչ կամ բանջարեղենային ապուր, խաշած միս կամ ձուկ, մեկ կտոր սեւ հաց, եփած խնձոր։
Կեսօրյա ճաշ: 300գր. միրգ
Ընթրիք: Մեկ բաժակ կեֆիր կամ յոգուրտ, մրգային խառնուրդ։
Մրգային խառնուրդ պատրաստելու համար հարկավոր է թզի. ծիրանի, սալորի չրերը խառնել նույն քանակությամբ ընկույզի մեջ։ Կարելի է նաեւ թեյ կամ հյութ խմել։
Աղբյուրը՝ pohydeemvmeste.ru