Ամռան տապից ազատվելու համար պետք է օգտագործել համապատասխան սնունդ, որը կօգնի օրգանիզմին պայքարել շոգի դեմ։
Առաջին հերթին պետք է շատ կաթնամթերք օգտագործել՝ կեֆիր, թան, մածուն։ Սրանք կբարձրացնեն օրգանիզմի տոնուսը եւ կկարգավորեն մարսողական համակարգը։
Շոգ եղանակին խորհուրդ է տրվում նաեւ համեղ ու թարմ հատապտուղներ օգտագործել, ձմերուկ, սեխ, ծիրան, քանի որ դրանց մեջ առկա բետո կարոտինը պաշտպանում է օրգանիզմը արեւի ճառագայթներից։
Իմբիրը բակտերիասպան ազդեցություն ունի օրգանիզմի վրա եւ պաշտպանում է այն թունավորումներից։
Եվ ամռան տապից ազատվելու համար կարելի է նարնջի կամ գազարի հյութ ըմպել, քանի որ դրանք կարող են օրգանիզմը պաշտպանել արեւի ճառագայթների բացասական ազդեցությունից եւ վաղաժամ ծերացումից։
Աղբյուրը՝ knigazdorovya.com