«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես լոլիկի մեջ ձվածեղ պատրաստել

20:07, 21 ապրիլի

Ձվածեղ լոլիկի մեջ. եթե դեռ չեք փորձել այս գլուխգործոցը, ապա խորհուրդ ենք տալիս: Այն շատ համեղ նախաճաշ է, որը կարելի է ջեռոցում պատրաստել: Ուտեստը պատրաստելը դյուրին է, մեծ ջանք չպահանջող:

Ցանկալի է այնպիսի լոլիկներ վերցնել, որոնք մսոտ են համարվում: Բարակ պատերով հյութեղ լոլիկները հարմար չեն: Դրանք լվանում ենք, վերեւի հատվածը կտրում: Թեյի գդալով հեռացնում ենք միջուկը:

Միջուկը հարկավոր չէ, այն կարելի է ուտել, թողնել վիտամինային կոկտեյլների համար եւ այլն:

Լոլիկները դնում ենք թավայի կամ նրբաթիթեղի վրա: Յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ հում ձու ենք դնում, ավելացնում ենք աղ եւ պղպեղ, իսկ վրան ցանկացած տեսակի պանիր դնում:

Եթե լոլիկները փոքր են, ձուն նույնպես կարելի է փոքր վերցնել, օրինակ՝ լորի: Խոշոր լոլիկի համար կարելի է հավի մեծ ձու վերցնել:

Լոլիկները ջեռոցում այնքան պետք է մնան, մինչեւ դեղնուցը պնդանա, իսկ պանիրը՝ հալվի: Պատրաստի ձվածեղի վրա կտրատած կանաչի ենք լցնում (սամիթ, համեմ): Ձվի վրա կարելի է նաեւ ձիթապտուղ, խոզապուխտ, տապակած սունկ կամ եփած բրինձ լցնել:

Աղբյուրը՝ gotovim-doma.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել