Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

Սառը սուրճի համեղ բաղադրատոմսեր

12:38, 11 մայիսի

Սուրճն անփոխարինելի ըմպելիք է: Թե’ տաք, թե’ սառը վիճակում այն ունի իր երկրպագուները: Հատուկ նրանց համար ներկայացնում ենք սառը սուրճի պատրաստման մի քանի յուրօրինակ բաղադրատոմս՝ մայիսյան շոգ առավոտների եւ երեկոների համար:

 

Սառը սուրճ՝ մեղրով

Բաղադրամասեր 

Աղացած սուրճ

Շաքարավազ

Ջուր

Կիտրոնի թթու

Մեղր

Գինի

Հանքային ջուր

Պատրաստման եղանակը

Սուրճը խառնել շաքարավազի, ջրի եւ կիտրոնաթթվի հետ, ապա թողնել, որ սառչի: Այնուհետ ավելացնել մեղրը, գինին եւ հանքային ջուրը: Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել սառույց եւ կիտրոնի կտորներ:

 

Սառը սուրճ՝ լիկյորով

Բաղադրամասեր

Լիկյոր ''Կակաո''

Պատրաստի սուրճ
Հարած սերուցք

Պատրաստման եղանակը

Եփել սովորական սուրճ, թողնել, որ սառչի, ապա վրան ավելացնել լիկյորը եւ խառնել: Լցնել բաժակների մեջ, վրան ավելացնել սերուցքը եւ մատուցել:

 

Սառցե սուրճ՝ համեմունքներով

Բաղադրամասեր

Սուրճ

Դարչին

Մեխակ

Պղպեղի հատիկներ

Կիտրոնի կեղեւ

Պատրաստման եղանակը

Դարչինը, մեխակը եւ պղպեղի հատիկները խառնել, վրան լցնել նախօրոք եփված սուրճը, թողնել մոտ մեկ ժամ սառչի, ապա լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել սառույց եւ մատուցել՝ զարդարելով կիտրոնի կեղեւով:

 

Ամարետտո՝ սառույցով

Բաղադրամասեր

Ամարետտո սուրճ

Կաթ

Նուշի էքստրակտ

Դարչին

Շաքարավազ

Սառույց

Պատրաստման եղանակը

Սուրճը, կաթը եւ նուշի էքստրակտը խառնել շաքարավազի հետ, ապա ստացված լուծույթը լցնել բարձր բաժակների մեջ, ավելացնել սառույցի կտորները, իսկ վերջում վրան դարչինի փոշի շաղ տալ, մատուցել: 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել