«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Կիտրոնով օղու բաղադրատոմս

21:06, 30 հուլիսի

Մենք ալկոհոլ չենք գովազդում, բայց առաջարկում ենք այս բաղադրատոմսը, քանի որ այն շատ նուրբ համ ունի եւ բոլորին դուր է գալիս։

Այսօր սովորելու ենք պատրաստել թունդ ալկոհոլային ըմպելիք՝ ցիտրուսային համով։ Արդյունքում, ստանալու եք հիանալի համով եւ կիտրոնի բույրով սպիրտային խմիչք։

Ըմպելիքը կարելի է նաեւ հյուրասիրել կանանց, քանի որ այն բավականին թեթեւ է ու հաճելի։ Պատրաստման եղանակը.

Անհրաժեշտ են՝ երեք մեծ կիտրոն եւ մեկ շիշ օղի։ Օղու փոխարեն կարելի է նաեւ վերցնել Ձեր իսկ «քաշած» օղին։

Կիտրոնը պետք է լվանալ եւ մանր կտրատել (կորիզները պետք է անպայման հանել)։ Մանր կտրատված կիտրոնները պետք է լցնել բլենդերի կամ մսաղացի մեջ եւ խյուս պատրաստել։ Ստացված խյուսը անհրաժեշտ է լցնել տարայի մեջ եւ ավելացնել օղին. այնուհետեւ, տարան փակել եւ երկու օր թողնել մառանում կամ խորդանոցում։ Երկու օր անց պետք է առանձնացնել (ֆիլտրել) կիտրոնի խյուսը. ըմպելիքը պատրաստ է։

Ի դեպ, տարան կարելի է նաեւ դնել սառնարանի մեջ, բայց այդ դեպքում պետք է ոչ թե երկու օր, այլ մեկ շաբաթ սպասել։

Կիտրոնով օղին սառը վիճակում խմեք, բայց զգույշ եղեք. ըմպելիքը թվում է ոչ այնքան շատ թունդ, բայց շուտ է հարբեցնում։

 

Աղբյուրը՝alcofan.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել