«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Կաթնաշոռով ռոլեր

18:07, 17 սեպտեմբերի

Կաթնաշոռով ռոլեր՝ տոնական սեղանը զարդարող հիանալի ուտեստ, նախընտրելի հատկապես այն մարդկանց համար, ովքեր «մշտապես դիետա են պահում»։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է. 300 գր. կաթնաշոռ, մեկ թեյի գդալ յուղալի թթվասեր եւ մեղր, մեկ թեյի գդալ շաքարի փոշի, մի քիչ սալորաչիր, մեկ հասած բանան, երեք ելակ, կոկոսի քերուկ, ընկույզ եւ սերուցք՝ զարդարելու համար։

Կաթնաշոռը պետք է նախօրոք քերել, եւ բաժանել երկու մասին. մեկը խառնել թթվասերով ու մեղրով, իսկ մյուսը՝ շաքարի փոշիով եւ բլենդերի մեջ հարված ելակով։

Սննդի համար նախատեսված հատուկ թղթի վրա պետք է լցնել կոկոսի քերուկը եւ հավասարապես տարածել կաթնաշոռի զանգվածի մի տեսակը։ Այնուհետեւ ավելացնել կտրատած սալորաչիրը եւ ռուլետի պես փաթաթել։ Նույնը պետք է անել նաեւ կաթնաշոռի մյուս զանգվածով, սակայն որպես միջուկ օգտագործվում է բանանը։

Երկու ռուլետներն էլ պետք է մի քանի ժամ թողնել սառնարանի մեջ, ինչից հետո կարելի է հանել թուղթը, կտրատել, զարդարել սերուցքով եւ ընկույզով։

Բարի ախորժակ

 

Աղբյուրը՝ povarenok.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել