Նախաճաշը , ինչպես գիտեք, սննդակարգի ամենակարեւոր բաղադրիչն է, եւ որոշ դիետաներ թույլ են տալիս կանանց մինչեւ կեսօր ուտել ամեն ինչ եւ պահպանել կազմվածքի գեղեցկությունը։
Նախաճաշին պետք է տարբեր շիլաներ, յոգուրտ, կաթնաշոռ թարմ հյութեր, միրգ եւ բանջարեղեն օգտագործել, քանի որ այս ամենը կարող է եւ հագեցնել ձեզ, եւ մտավոր ու ֆիզիկական ակտիվություն ապահովել։
Նախաճաշ՝ Դաուտցեն Կրեզից. սուպերմոդել Դաուտցեն Կրեզը նախաճաշին նախընտրում է ուտել հատապտուղներ, կտավատի սերմեր, կոկոս եւ կակոի-հատիկներ։
Նախաճաշ՝ Ալեսանդրա Ամբրոսիոյից. վերջինս նախաճաշին օգտգործում է ձու եւ բեկոն, ինչպես նաեւ սուրճ եւ համեղ կեքսեր։
Ռոզի Հանթինգթոն-Ուայթլին իր օրը սկսում է բացառապես կանաչ բանջարեղենից պատրաստված թարմ հյութերով։
Միրանդա Քերն ամեն առավոտ կիտրոնի հյութով կամ խնձորի քացախով եւ մեղրով տաք ջուր է խմում։ Նախաճաշին նա նաեւ նախընտրում է պատրաստել արքայախնձորով, իմբիրով, բալով, ելակով, ծիրանով, ազնվամորիով, խնձորով կամ տանձով աղցան։
Աղբյուրը՝ depo.ua
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
20:21, 19 մայիսի
Ինչո՞ւ է Մեգան Մարքլը թաքցնում ոտքերը. ոճաբանը բացատրում է19:24, 19 մայիսի
«Եվրատեսիլ 2024»-ում Նիդերլանդների մասնակցը հունիսի սկզբին կարող է հայտնվել Շվեդիայի դատարանում16:04, 19 մայիսի
Բեն Աֆլեքին առաջին անգամ տեսել են առանց ամուսնական մատանու14:05, 19 մայիսի
Աննա Մանուչարյանի սլացիկ կազմվածքը՝ մինի տոպով ու կարճ կիսատաբատով12:08, 19 մայիսի
Սելենա Գոմեսը եւ Զոի Սալդանան Կաննում մասնակցել են «Էմիլիա Պերես» մյուզիքլի դիտմանը10:25, 19 մայիսի
Բենի Բլանկոն պատմել է Սելենա Գոմեսից երեխաներ ունենալու ծրագրերի մասին09:00, 19 մայիսի
ՄԱՅԻՍԻ 19-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ20:23, 18 մայիսի
Իվետա Մուկուչյանը գայթակղիչ կերպարով հանդես է եկել հայտարարությամբ (VIDEO)16:23, 18 մայիսի
«Խաչմերուկներ» միջազգային փառատոնը հատեց եզրագիծը15:56, 18 մայիսի
«Ոստիկանները որոշեցին, որ մենք մերկ ենք եւ հեռացրին այնտեղից». Սարիկ Անդրեասյանն ու նրա կինը Իտալիայում հայտնվել են անհարմար իրավիճակում14:11, 18 մայիսի
«Փարաջանովը եւ նորաձեւությունը». Երեւանում բացվել է անվանի կինոռեժիսորի ստեղծագործություններից ոգեշնչված ցուցահանդես12:33, 18 մայիսի
Կապուչինոյի փորձարկում՝ Երեւանում. փնտրում ենք համեղ սուրճ