«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Հաղարջով մուրաբայի պատրաստման հեշտ եւ արագ բաղադրատոմս

19:24, 4 հուլիսի

Սեւ հաղարջն, ասես, վիտամին C-ի ամբար լինի, իսկ դրանով պատրաստված մուրաբան ոչ միայն հիանալի համ եւ հոտ ունի, այլեւ պահպանում է հաղարջի բոլոր վիտամինները։

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում հաղարջով մուրաբայի պատրաստման հեշտ եւ արագ բաղադրատոմս։

Այսպիսով, 3կգ. սեւ հաղարջի համար հարկավոր է 1.5 կգ. շաքարավազ։

Պատրաստման եղանակը. Հաղարջը պետք է լվանալ եւ թողնել, որ ջուրը քամվի։ Այնուհետեւ հաղարջի զանգվածի կեսը անհրաժեշտ է հարել բլենդերով, լցնել համապատասխան կաթսայի մեջ՝ ավելացնելով ամբողջ շաքարավազը։

Կաթսան պետք է դնել կրակին, հասցնել եռման աստիճանի՝ այս ընթացքում չմոռանալով խառնելու մասին, այնուհետեւ ցածրացնել ջերմաստիճանը եւ երկու րոպե եռացնել հաղարջի խյուսը։ Հաջորդիվ անհրաժեշտ է լցնել հաղարջի մնացած մասը եւ ուժեղ կրակի վրա զանգվածը եփել եւս երեք րոպե։ Արդեն կարելի է կաթսան հեռացնել կրակից, մուրաբան լցնել մաքուր տարաների մեջ եւ պահածոյացնել։

Բոլոր տարաները նախ պետք է գլխիվայր դնել, ծածկել տաք կտորով, իսկ երբ դրանք արդեն կսառչեն, կարելի է պտտել եւ պահել մառանում կամ խորդանոցում։

 

Աղբյուրը՝Otvetin

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել