«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Աղցան «Մկները պանրում»

19:14, 25 ապրիլի

«Մկները պանրում» աղցանը խոհարարական աշխարհի ամենահամեղ եւ հետաքրքիր աղցաններից է: Այն կարող է դառնալ ցանկացած սեղանի զարդը:

Բաղադրությունը

500 գր. – հավի խաշած փափկամիս;

200 գր. – ամուր պանիր;

300 գր. – խաղող;

100 գր. – ընկույզ

3 հատ խաշած ձու:

Մկնիկների համար

3 հատ խաշած ձու;

ամուր պանիր;

մեխակի կոկոններ:

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները հարկավոր է մանրացնել. հավի փափկամիսը, ձվի սպիտակուցը (դեղնուցը մեզ հարկավոր է վերջում՝ ձեւավորելու համար), պանիրը խոշոր քերիչով անցկացնել, ընկույզը մանրացնել: Այնուհետեւ բոլորը խառնել մայոնեզի հետ: Աղցանը բաժանել 2 մասի: Մի մասը դնում ենք ափսեի մեջ: Վերեւից հավասարաչափ շարում ենք խաղողը, որը նախապես հարկավոր է երկու մասի բաժանել: Հետո լցնում ենք աղցանի երկրորդ մասը: Կարեւոր է, որպեսզի աղցանի կողքերը հավասար լինեն: Մի անկյունից փոքր-ինչ խորություն տվեք այնպես, կարծես մկնիկը կրծել է աղցանը: Այնուհետեւ դեղնուցը մանր քերիչով անցկացրեք եւ դրանով պատեք աղցանի մակերեսն ու կողքերը: Մեր աղցանը պատրաստ է:

Հիմա հարկավոր է մի քանի մկնիկ պատրաստել: Դա շատ հեշտ է: Հարկավոր է ձուն երկու կես անել, մեխակի կոկոնից աչքեր եւ քիթ պատրաստել, ամուր պանրից՝ ականջներ եւ պոչիկ: Մեր մկնիկները պատրաստ են: Աղցանը 2-3 ժամ պահեք սառնարանում:

Բարի ախորժակ…


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել