«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Գիտնականն ու հայտնի կոմպոզիտորը պարզել է, թե ինչպես է հնչում պաստան

22:59, 8 ապրիլի

Երբեւէ մտածե՞լ եք, թե ինչպես է հնչում ձեր սիրելի պաստան: Աշխարհի առաջատար մակարոնեղեն արտադրող համարվող Barilla ընկերության հետաքրքրասեր ուղեղները դիմել են Օքսֆորդի ակադեմիական եւ «Էմմի» մրցանակի դափնեկիր կոմպոզիտորին՝ հենց սա պարզելու համար:

Al Bronzo սաունդթրեքը ունի երգեր հատուկ Al Bronzo մակարոնեղենի յուրաքանչյուր տեսակի համար՝ Bucatini, Mezzi Rigatoni, Spaghetti, Penne Rigate, Fusilli եւ Linguine:

Օքսֆորդի համալսարանի փիլիսոփայության պրոֆեսոր Չարլզ Սփենսը մակարոնի  ցանկացած տեսակ գնահատել է կոնցեպտուալ պրիզմայով եւ ստեղծել է «հնչունային համեմունքներ»՝ մարդկանց կողմից տվյալ սննդի ըմբռնումը բարելավելու համար:

«Barilla Al Bronzo-ի հյուսվածքն ու սոուսը ստեղծում են ամենաեզակի ձայնային համեմունքների հատկությունները, որոնք մենք երբեւէ հայտնաբերել ենք»,-ասում է Սփենսը:

Barilla-ն դիմել է White Lotus-ի կոմպոզիտոր եւ «Էմմի»-ի եռակի դափնեկիր Քրիստոբալ Տապիա դե Վիրոյին՝ պաստայի հնչյունները կյանքի կոչելու համար:

Դե Վիրոն օգտագործել է Սփենսի գիտական ​​գաղափարները՝ սաունդթրեքը ստեղծելու համար՝ վեց թրեքից բաղկացած հավաքածու, որը «պատվիրված երաժշտական ​​պարտիտուր է՝ նախատեսված պաստա ուտելու ձեր փորձը բարձրացնելու համար»:

«Al Bronzo-ի սաունդթրեքի հետ դուք հնարավորություն ունեք զգալ մակարոնեղենը բոլոր զգայարաններով»,-ասում է Ջենիֆեր Պինգը՝ Barilla US-ի մարքեթինգի փոխնախագահը:

Սաունդթրեքը, որը ոգեշնչված է Barilla-ի՝ 2021 թ-ի երգացանկից, հասանելի է AlBronzoSoundtrack.com-ում եւ Spotify-ում:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել