«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով եւ բանանով «բագետ»

19:09, 2 սեպտեմբերի

Կաթնաշոռով ու բանանով «բագետ»-ը համեղ եւ յուրօրինակ ուտեստ է, որը կարող եք հեշտությամբ տանը պատրաստել, քանի որ անհարժեշտ են այնպիսի մթերքներ, որոնք առկա են յուրաքանչյուրիս սառնարանում։

Այսպիսի ուտեստ պատրաստելու համար Ձեզ անհրաժեշտ է. երկու հավկիթ, 300 գր. կաթնաշոռ, 5-6 ճաշի գդալ ալյուր, մեկ ճաշի գդալ շաքարավազ, մեկ փաթեթ վանիլի շաքար, մեկ հասած բանան եւ բուսական յուղ։

Կաթնաշոռը պետք է քերիչով անցկացնել՝ միատարր զանգված ստանալու համար։ Այնուհետեւ պետք է կաթնաշոռի մեջ խառնել ձուն, շաքարավազը, ալյուրը ու վանիլի շաքարը եւ խմորային զանգված ստանալ (ընդ որում, բավականին կպչուն)։

Ստացված խմորը պետք է մի փոքր բացել, եւ դնել կտրատված բանաները, ինչից հետո խմորը ռուլետի պես փաթաթել։

Ռուլետը փաթաթելուց հետո այն պետք է դնել յուղով եւ մի քիչ ալյուրով պատված տարայի մեջ։ Ռուլետի մակերեսին պետք է ձվի սպիտակուց կամ կաթ քսել (կարող եք անգամ խառնել կաթն ու սպիտակուցը) ու մոտ կես ժամ եփել վառարանում մինչեւ 200 աստիճան ջերմաստիճանով։  


 

Աղբյուրը՝ ezka.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել