«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես մարինացնել շամպինիոն սունկը

21:11, 22 հոկտեմբերի

Մարինացված սունկը հիանալի նախուտեստ է տոնական սեղանին մատուցելու  համար։ Այսպիսի սունկ կարելի է պատրաստել նաեւ տնային պայմաններում՝ ի դեպ ավելի արագ եւ հեշտ, քան կնոջ սիրտը գրավելը։

Առաջարկում ենք մի հիանալի բաղադրատոմս, որի շնորհիվ կարելի է, համեղ ու անուշաբույր սունկ պատրաստել։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է. կես կիլոգրամ շամպինիոն սունկ, մեկ թեյի գդալ աղ, երկու թեյի գդալ շաքարավազ, տասը հատիկ մեխակ, նույնքան էլ սեւ պղպեղ, 50գր. 9%-անոց քացախ կամ 80 գր. խնձորի քացախ (5%), 20գր. բուսական յուղ, հինգ պճեղ սխտոր, դափնու երեք տերեւ։

Պատրաստման եղանակը. սունկը պետք է լվանալ, բաժանել երկու մասի, եւ ստացված զանգվածի վրա լցնել քացախը, բուսական յուղն ու վերեւում նշված համեմունքները։Այս ամենը մի լավ խառնելուց հետո, անհարժեշտ է զանգվածը տաքացնել եւ մարմանդ կրակի վրա եփել մոտ 5 րոպե։ Կաթսայի կափարիչը չպետք է փակել՝ 4-5 ժամ մոռանալով ուտեստի մասին։ Այս ամենից հետո արդեն կարելի է համտեսել նախուտեստը։

Նշում. այս բաղադրատոմսում ջուր չի օգտագործվում (սա ոչ բացթողում է, ոչ էլ սխալ), քանի որ սունկը եփելիս հյութ է դուրս գալիս, որը լիովին բավարար է այն մարինացնելու համար։



Աղբյուրը՝ eda-na-stole.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել