Եթե Ամանորին ձեր տունը զարդարել է բնական տոնածառը, ապա ձեր առջեւ կա մի լուրջ խնդիր՝ ինչ անել տոնածառը տոներից հետո (ի դեպ, NEWS.am STYLE-ի խմբագրությունը խորհուրդ է տալիս օգտագործել միայն արհեստական տոնածառեր)։ Այսպիսով, առաջարկում ենք մի արդյունավետ տարբերակ, թե ինչ կարելի է անել բնական սոճու կամ եղեւնու ճյուղերով։
Սոճու ճյուղերով կարող եք եփուկ պատրաստել, որը հետո հնարավոր է օգտագործել վաննաներ պատրաստելիս։ Նշենք, որ նման վաննաները շատ օգտակար են մարմնի համար, քանի որ այն հանգստացնող, տոնուսը բարձրացնող ազդեցություն ունի, ինչպես նաեւ կարգավորում է նյարդային համակարգն ու բարելավում մտավոր աշխատանքը։
Իսկ ինչպես է պետք պատրաստել եփուկը։ Այսպիսով, անհրաժեշտ է հին ու չորացած ճյուղերը լցնել ջրի մեջ եւ մարմանդ կրակի վրա եփել այնքան, մինչեւ ջրի մուգ գունավորում ստանալը։ Հեղուկն արդեն կարելի է լցնել շշի մեջ ու խցանով ամուր փակել։ Կարելի է քնելուց առաջ ոտքերը դնել ստացված լուծույթի մեջ կամ ոտքերը լվանալ դրանով։
Աղբյուրը՝ Otvetin
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
20:21, 19 մայիսի
Ինչո՞ւ է Մեգան Մարքլը թաքցնում ոտքերը. ոճաբանը բացատրում է19:24, 19 մայիսի
«Եվրատեսիլ 2024»-ում Նիդերլանդների մասնակցը հունիսի սկզբին կարող է հայտնվել Շվեդիայի դատարանում16:04, 19 մայիսի
Բեն Աֆլեքին առաջին անգամ տեսել են առանց ամուսնական մատանու14:05, 19 մայիսի
Աննա Մանուչարյանի սլացիկ կազմվածքը՝ մինի տոպով ու կարճ կիսատաբատով12:08, 19 մայիսի
Սելենա Գոմեսը եւ Զոի Սալդանան Կաննում մասնակցել են «Էմիլիա Պերես» մյուզիքլի դիտմանը10:25, 19 մայիսի
Բենի Բլանկոն պատմել է Սելենա Գոմեսից երեխաներ ունենալու ծրագրերի մասին09:00, 19 մայիսի
ՄԱՅԻՍԻ 19-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ20:23, 18 մայիսի
Իվետա Մուկուչյանը գայթակղիչ կերպարով հանդես է եկել հայտարարությամբ (VIDEO)16:23, 18 մայիսի
«Խաչմերուկներ» միջազգային փառատոնը հատեց եզրագիծը15:56, 18 մայիսի
«Ոստիկանները որոշեցին, որ մենք մերկ ենք եւ հեռացրին այնտեղից». Սարիկ Անդրեասյանն ու նրա կինը Իտալիայում հայտնվել են անհարմար իրավիճակում14:11, 18 մայիսի
«Փարաջանովը եւ նորաձեւությունը». Երեւանում բացվել է անվանի կինոռեժիսորի ստեղծագործություններից ոգեշնչված ցուցահանդես12:33, 18 մայիսի
Կապուչինոյի փորձարկում՝ Երեւանում. փնտրում ենք համեղ սուրճ