«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես բրինձը եփել միկրոալիքային վառարանում

19:16, 30 մարտի

Բրինձը շատ ավելի հեշտ է եփել միկրոալիքային վառարանում, սակայն այս դեպքում պատրաստման եղանակը մեծապես տարբերվում է մյուս միջոցներով բինձը եփելուց։  Այսպիսով, անհրաժեշտ է մեկ բաժին (մեկ բաժակ) չոր բրինձը մաքրել եւ հենց այդ նույն բաժակի մեջ ջուր լցնել՝ 1։2 հարաբերակցությամբ (մեկ բաժակ բրնձին, երկու բաժակ սառը ջուր)։

Բրինձը եւ ջուրը կաթսայի մեջ լցնելու հետո հարկավոր է համեմել աղով եւ դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ՝ թողնելով մոտ 15 րոպե։ Կաթսայի  կափարիչը կիսաբաց պետք է լինի, որպեսզի գոլորշին դուրս գա։

Բրինձը եփելիս միկրոալիքային վառարանի հզորությունը պետք է 50 վատտ լինի։ 15 րոպե անց բրինձը պատրաստ է, բայց այն նախընտրելի է միանգամից չհանել վառարանից, այլ թողնել, որ փոքր-ինչ սառչի։ Այնուհետեւ կարելի է  բրինձի մեջ կարագ դնել, խառնել եւ մատուցել որպես խավարտ մսի կամ ձկան հետ։

 

Աղբյուրը՝ new.rice.ru

 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել