«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Պանրով թխվածքաբլիթ

19:08, 7 հուլիսի

Առաջարկում ենք համեղ եւ անուշահոտ թխվածքաբլիթ պատրաստելու բաղադրատոմս։  

Այսպիսով, պանրով թխվածքաբլիթ պատրաստելու համար անհրաժեշտ են՝ երեք տուփ հալեցված պանիր, 125գր. կարագ, 2 ձու, 70-80գր. պանիր (ոչ հալեցված), 1.5 բաժակ ալյուր, 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ, 2 ճաշի գդալ քունջութ, մի պտղունց աղ (մյուս համեմունքները՝ ըստ ճաշակի)։
Այսպիսով, հալեցված պանիրը պետք է դնել սառնախցիկի մեջ, այնուհետեւ հանել եւ սովորական պանրի հետ քերիչով անցկացնել։ Հաջորդիվ անհարժեշտ է պանրին ավելացնել կրկին քերիչով անցկացրած կարագը։

Մյուս փուլում հարկավոր է հարել ձուն, համեմել աղով եւ ավելացնել պանրի եւ կարագի զանգվածին։ Այնուհետեւ պետք է լցնել նաեւ ալյուրն ու փխրեցուցիչը եւ խմոր հունցել։

Հաջորդիվ խմորը անհրաժեշտ է բացել, վրան վրձնի օգնությամբ դեղնուց քսել եւ լցնել քունջութը։ Արդեն կարելի է խմորը կտրատել եւ դնել ջեռոցի տապակի մեջ։ Թխվածքաբլիթը պետք է եփել 15-20 րոպե մինչեւ 1800 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոցում։

Նշենք, որ թխվածքաբլիթը կարելի է մատուցել եւ գարեջրի, եւ թեյի հետ։

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել