«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Պիստակով պաղպաղակ

20:08, 2 օգոստոսի

Տնային պայմաններում պատրաստված պաղպաղակը շատ ավելի համեղ ու օգտակար է ստացվում, եւ այն չի վնասում մեր օրգանիզմը։ Իսկ պաղպաղակ պատրաստելն այնքան էլ ժամանակատար չէ։ Եթե եւ պաղպաղակ, եւ պիստակ եք սիրում, ապա կարող եք ինքներդ պաղպաղակ պատրաստել։ Մի փոքր բարդ է հնչում, բայց ամեն ինչ շատ ավելի հեշտ է։

Այսպիսով, Ձեզ անհրաժեշտ է. կաթի սերուցք (300-400 մլ), կաթ (200 մլ), շաքար (4 ճ.գդ.), պիստակ եւ ընկույզ (75 գր.) եւ նուշի էսենցիա (պարտադիր չէ)։

Պատրաստման եղանակը. 200 մլ. կաթը պետք է եռացնել, մաքրել պիստակները եւ բլենդերով մանրացնել։ Այնուհետեւ, բլենդերի մեջ պետք է ավելացնել ընկույզն ու կաթը։ Տաք կաթը պիստակի եւ ընկույզի փշրանքներով պետք է թողնել, որ զովանա։ Հետո ավելացրեք նուշի էսենցիա։

Վերջին փուլում պետք է ստացված զանգվածին խառնել նաեւ կաթի սերուցքն ու շաքարը (ըստ ճաշակի) եւ հարել հինգ րոպե. զանգվածը չորս անգամ պետք է ավելանա։ Ստացված զանգվածը պետք է թողնել, որ մի փոքր սառչի։

Սառչելուց հետո այն կարելի է տեղափոխել մեկ ուրիշ՝ ավելի հարմար ամանի մեջ, դնել սառնարան եւ որոշ ժամանակ անց վայելել նրա հիանալի համը։



Աղբյուրը՝ eda-offline.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել