«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Արքայախնձորով կարկանդակ

19:05, 6 հուլիսի

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում արքայախնձորով կարկանդակի արագ եւ հեշտ պատրաստման եղանակ։ Անհարժեշտ բաղադրիչներն են՝ 1 տուփ պահածոյացված արքայախնձոր, երկու խնձոր (միջին չափի), 3 ձու, 1 բաժակ շաքարավազ, մեկ բաժակ ալյուր, 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ կամ կերակրի սոդա եւ 1տուփ վանիլին։

Պատրաստման եղանակը՝

Առաջին հերթին հարկավոր է առանձնացնել ձվի դեղնուցն ու սպիտակուցը եւ առանձին տարաների մեջ հարել շաքարավազով (նախատեսված 1 բաժակի կեսը հարել սպիտակուցով, մյուս կեսը՝ դեղնուցով)։ Այնուհետեւ ստացված երկու զանգվածները պետք է միախառնել՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը, փխրեցուցիչը եւ վանիլինը։ Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնելուց հետո խմորը պատրաստ է։

Հաջորդիվ անհրաժեշտ է բուսական յուղով պատված թավայի կամ տապակի մեջ մեկ շերտով շարել պահածոյացված արքայախնձորն ու խնձորը։ Այնուհետեւ խմորը պետք է աստիճանաբար, հավասարաչափ լցնել մրգի շերտի վրա եւ տեղափոխել 1800 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոց։ 40-50 րոպե անց արքայախնձորով կարկանդակը պատրաստ է։

 

 

Աղբյուրը՝1001eda.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել