«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Միխայիլ Բոգդասարովը նիհարում է՝ ուտելով խավարասերներ եւ այլ միջատներ

11:38, 20 մարտի

Ռուս դերասան Միխայիլ Բոգդասարովը տարված է էկզոտիկ խոհանոցով։ Վերջերս նա վերադարձել է Վիետնամում տեղի ունեցած նկարահանումներից եւ պատմել է, որ ծանոթացել է տեղի խոհանոցին։ Արդյունքում նա այժմ նիհարում է՝ ուտելով խավարասերներ եւ այլ միջատներ, որոնք տարածված  են որոշ երկրներում, գրում է MK-ն։

«Ոչ վաղ անցյալում ես Վիետնամում էի: Հասանք այնտեղ նկարահանման առաջին օրը, հետո թարգմանիչը մեզ ուղեկցեց մի տեղ, որտեղ ամենահամեղ ոտեստներն էին պատրաստում մորեխներից եւ նման բաներից։ Սկզբում ես թերահավատորեն էի մոտենում դրան: Ես սովոր չէի ուտելու նման բաներ եւ մտածում էի, որ ստիպված կլինեմ ուտել ամբողջ ճաշը, բայց հինգ րոպե անց մոռացա, թե ինչ եմ ուտում, քանի որ այն հեշտությամբ կուլ գնաց, եւ ես ինձ մի տեսակ լավ զգացի: Բայց օձի թույնով օղին ինձ դուր չեկավ»:

Նա նաեւ պատմել է, որ նույնիսկ հիմա՝ վերադառնալով Մոսկվա, ինքը պարբերաբար չորացած միջատներ է փորձում, որոնք նպաստում են նիհարելուն, եւ իր սեղանին հայտնվում են ծղրիդի ալյուրից պատրաստված թխվածքաբլիթներ, որոնք հյուրասիրում է հյուրերին։

«Եթե չիմանաք, թե ինչից են դրանք պատրաստված, կարող եք հանգիստ ուտել , չեք էլ մտածի, որ դրանք միջատներից են»,- եզրափակել է արտիստը։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել