«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Որո՞նք են ամենաօգտակար նախաճաշերը

19:05, 23 օգոստոսի

Շատ դիետոլոգներ պնդում են, որ պետք է անպայման առավոտյան նախաճաշել։ Չէ՞ որ ծախսելով ընդամենը 15-20 րոպե՝ Դուք մեծապես նպաստում եք Ձեր առողջության բարելավմանը։ Նախաճաշը շատ կարեւոր դեր ունի մարդու կյանքում, հետեւաբար պետք է մեծ ուշադրություն դարձնել դրան։

Ձեզ ենք ներկայացնում տասը ամենաօգտակար նախաճաշերը։

Առաջին հորիզոնականում (կարելի է ասել որ այն միշտ էլ առաջատարի դիրքում է եղել) հատապտուղներով եւ հատիկավորներով շիլաներն են։ Կարելի է օգտագործել հնդկաձավար, շագանակագույն բրինձ եւ վարսակ։ Երկրորդ հորիզոնականում կաթնաշոռն է, որը կրկին նախընտրելի է օգտագործել հատապտուղների  եւ կանաչիների հետ միասին։ Ի դեպ, կաթնաշոռը պետք է լինի մինչեւ 5% յուղայնության։ Նախաճաշի այս տեսակը կարելի է փոխարինել սպիտակուցային ձվածեղով (կարող եք նաեւ կանաչի ավելացնել), որը բավականին  հեշտ ու արագ է պատրաստվում, եւ անգամ կարելի է երեխաներին ու մեծահասակներին տալ։

Չորրորդ հորիզոնականում հնդկաձավարով եւ կաթով շիլան է, իսկ հինգերորդում՝  բուտերբրոդները։

Վեցերորդ տեղը զբաղեցրել է ավոկադոյով աղցանը, որը կարելի է անգամ պատրաստել երկու մրգով, ձվով եւ պանրով։ Յոթերորդում հատապտուղներով բլիթներն են։

Բացի այդ կարելի է նաեւ ուտել խնձորով թխվածք, մսով եւ բանջարեղենով աղցան կամ կաթնաշոռով թխվածքաճաշ։

 

Աղբյուրը՝  diets.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել