«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Չորահացով պատված հավի միս

21:03, 30 օգոստոսի

Չորահացով պատված հավի միսը կարող է հիանալիորեն զարդարել Ձեր տոնական սեղանը, հատկապես եթե շատ հյուրեր եք սպասում։

Այս ուտեստի պատրաստման համար անհրաժեշտ է. հավի սառեցված ֆիլե, աղ, աղացած պղպեղ, չորահաց, բուսական յուղ, մանանեխ, մայոնեզ եւ քունջութի սերմեր։

Պատրաստման եղանակը. հավի միսը պետք է լվանալ, չորացնել եւ բարակ կտրատել։ Ստացված մսային զանգվածը լցնել խորը ափսեի մեջ եւ համեմել աղով, պղպեղով, ինչպես նաեւ ավելացնել մեկ թեյի գդալ մանանեխ եւ մայոնեզ։ Միսը պետք է լավ խառնել այս բոլոր համեմունքներով եւ թողնել 15-20 րոպե։

Այնուհետեւ քունջութի սերմերը խառնում եք մանր չորահացով, եւ միսը կտոր առ կտոր թաթախում եք չորահացի մեջ եւ դնում բուսական յուղով պատված թավայի մեջ։ Տապակում եք այնքան, մինչեւ երկու կողմն էլ պատրաստվի. այս ընթացքում կաթսան կափարիչով չեք փակում։

Ուտեստը պատրաստ է։ Այն կարելի է մատուցել մայոնեզով կամ կետչուպով։ Որպես խավարտ կարող եք պյուրե պատրաստել։

 

Աղբյուրը՝ lakomkam.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել