«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես սպագետիով պիցցա պատրաստել

19:02, 14 սեպտեմբերի

Այսպիսի պիցցան պատրաստվում է առանց խմոր, քանի որ խմորի փոխարեն օգտագործվում է սպագետին։ Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, եւ արդյունքում համեղ ու յուրօրինակ պիցցա է ստացվում։ Ընդ որում, այս բաղադրատոմսի միջոցով կարելի է «ազատվել» սառնարանում նախորդ օրվանից մնացած մակարոնից (ի դեպ, պարտադիր չէ, որ ուտեստը պատրաստեք միայն սպագետիով. կարելի է վերցնել մակարոնեղենի ցանկացած տեսակ)։

Այսպիսով, պատրաստման համար անհրաժեշտ է. մոտ 300գր. սպագետի, մեկ ճաշի գդալ բուսական յուղ, մեկ ձու, կես բաժակ մանր քերած պանիր, մեկ (ոչ շատ մեծ) գլուխ սոխ, բուլղարական մեկ պղպեղ, մեկ լոլիկ (մեծ չափի), կանաչ սոխ, սամիթ, մաղադանոս, աղ եւ պղպեղ։

Սպագետին (կամ մակարոնի ցանկացած տեսակ) պետք է կիսաեփել աղով համեմված ջրի մեջ, քամիչով անցկացնել եւ սպասել, որ ջրային հատվածը մինչեւ վերջ քամվի։ Հետո պատրաստի մակարոնը պետք է խառնել ձվով եւ քերած պանրով։  Անհարժեշտ է վերցնել պիցցայի համար նախատեսված կլոր տարան, վրան դնել խմորի հատուկ թուղթ, եւ ստացված զանգվածը լցնել դրա մեջ։

Սպագետիի մակերեսին պետք է լցնել լոլիկով, բուլղարական պղպեղով, կտրատած կանաչիով եւ մոցարելա պանրով պատրաստված զանգվածը եւ տարան տեղափոխել արդեն իսկ տաքացած վառարանի մեջ. պետք է թողնել մոտ կես ժամ։

Բարի ախորժակ



Աղբյուրը՝ modanaedu.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել