«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես մայոնեզ պատրաստել սեփական ձեռքերով

19:03, 20 հոկտեմբերի

Մայոնեզը ձվով, բուսական յուղով եւ քացախով պատրաստված սոուս է, որի բաղադրատոմսը հնարել է ֆրանսիական Մայոնե քաղաքի հերցոգի բրիտանացի խոհարարը։

Ձեզ ենք ներկայացնում մայոնեզի բավականին հեշտ ու պարզ բաղադրատոմսը, որը կարելի է պատրաստել նաեւ տնային պայմաններում։ Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ է երկու ձու, կես թեյի գդալ մանանեխ, կես թեյի գդալ աղ եւ շաքարավազ, մեկ թեյի գդալ քացախ, որը կարելի է փոխարինել կիտրոնի հյութով, եւ 400գր. բուսական յուղ։

Պատրաստման եղանակը. նախ եւ առաջ պետք է առանձնացնել ձվի սպիտակուցը, քանի որ պատրաստման համար միայն դեղնուցն է օգտագործվում։ Դեղնուցը լցնում եք բլենդերի ամանի մեջ, համեմում աղով, շաքարավազով, մանանեխով եւ հարում ոչ շատ մեծ արագությամբ։ Այնուհետեւ բլենդերի արագությունը մի փոքր մեծացնում եք եւ կաթիլ առ կաթիլ լցնում բուսական յուղը. սա շատ կարեւոր է։ Իսկ վերջում ավելացնում եք քացախը։

Արդյունքում, մոտ հինգ րոպեի ընթացքում կարելի է թարմ, թանձր եւ համեղ մայոնեզ պատրաստել։ Ի դեպ, արդեն իսկ պատրաստված մայոնեզի մեջ կարելի է նաեւ կանաչեղեն կամ այլ համեմունքներ ավելացնել։

 

Աղբյուրը՝ russianfood.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել