«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես կարելի է ինքնուրույն մակարոն պատրաստել

20:05, 6 մայիսի

Շատ տնային տնտեսուհիներ ինքնուրույն են մակարոն պատրաստում։ Համաձայնեք, որ ավելի համեղ ոչինչ չկա, քան սեփական ձեռքերով պատրաստված մակարոնն ու լապշան։ Իհարկե, մակարոնեղեն կարելի է գնել ցանկացած սուպերմարկետից, բայց կարելի է նաեւ պատրաստել տանը։

Տնային պայմաններում մակարոն պատրաստելու համար մեծ ջանքեր հարկավոր չեն։ Անհրաժեշտ է բարձր եւ առաջին դասի ալյուր, որի շնորհիվ մակարոնն ավելի ամուր ու փարթամ կլինի, ձու, սառը ջուր եւ աղ։ Վերջ։

Ալյուրը հարկավոր է լցնել խորը տարայի մեջ, ջարդել ձուն, համեմել աղով ու խմոր ստանալ՝ մի քիչ ջուր ավելացնելով։ Հաջորդ քայլով սեղանի վրա պետք է ալյուր շաղ տալ եւ խմորը եւս մեկ անգամ հունցել։ Այնուհետեւ պետք է գրտնակել խմորը, ալյուր շաղ տալ եւ կտրատել մակարոնի ձեւով։ Ճիշտ կտրելու համար անհրաժեշտ է սուր դանակի վրա ալյուր լցնել։

Ստացված կտորները հարկավոր է դնել ալյուրով պատված սկուտեղի վրա եւ թողնել խոհանոցում կամ պատշգամբում, որ չորանան։ Այս գործընթացի համար պահանջվում է մեկ օր։ Մակարոնն արդեն կարելի է եփել կամ պահել պարենի համար նախատեսված տարայում։

 

Աղբյուրը՝ picantecooking.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել