«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Կաթնա-շոկոլադային դոնդող. պատրաստման եղանակը

19:19, 1 հուլիսի

Այս շոգ ամառային օրերին կարելի է համեղ եւ միեւնույն ժամանակ սառը դոնդող համտեսել։ Այսօր առաջարկում ենք կաթնա-շոկոլադային դոնդողի բաղադրատոմս։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 1լ. կաթ, (3.2 տոկոս յուղայնության), 1 բաժակ յուղալի թթվասեր, 1 բաժակ շաքարավազ, 20գր. ժելատին, 2 ճաշի գդալ կակոյի փոշի, 1 բաժակ ջուր եւ 1 տուփ վանիլին։

Առաջին հերթին պետք է ժելատինը լցնել սառը, բայց նախապես եռացրած ջրի մեջ եւ թողնել 20-30 րոպե։ Դրանից հետո հարկավոր է փոքր-ինչ տաքացնել. այնպես, որ ժելատինը տարրալուծվի։

Հաջորդիվ պետք է տաքացնել կաթը, լցնել կես բաժակ շաքարավազն ու կակոյի փոշին եւ այս բոլոր բաղադրիչները միասին եփել մի քանի րոպե։ Ստացված խառնուրդը պետք է սառեցնել, ավելացնել ժելատինի զանգվածի կեսը եւ միասին խառնել։

Այնուհետեւ առանձին տարայի մեջ անհրաժեշտ է խառնել մնացած կես բաժակ շաքարավազն ու ժելատինը։ Դրանից հետո ստացված երկու զանգվածները հերթականությամբ պետք է լցնել հատուկ տարայի մեջ՝ սպասելով, որ նախորդ շերտը սառչի։

Դոնդողը պատրաստ է։ Կարելի է արդեն մատուցել։

 

 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել