Լալա Մնացականյանի հոգեհանգստի արարողությունը՝ Կոնդի Սուրբ Հովհաննես եկեղեցում (ՈւՂԻՂ)

«Կապ» մշակույթի և մարդկանց միջև

Հումորը հաղթահարելու մեխանիզմներից մեկն է, որը եթե չանես կգժվես. Նարեկ Մարգարյան

Համլետ. նոր հայացք դասական դրամային

Այնքան ճշմարտություններ ասվեցին այդ օրը, որ ծրագիրը փակեցին. Արթուր Բախտամյան

Գունավոր մարդիկ, բարձր տրամադրություն. Գույների փառատոնը՝ Երեւանում

Football Fest. մրցույթներ, չելենջներ ու մարտահրավերներ

Երևանում պաշտոնապես բացվեց Armflix-ի գրասենյակը

Էսօր քշել չկա, էսօր գինու փառատոն ա

Տոտալ դրամա Երեւանում

«Ազգային երգիչ 2»-ի մեծ համերգը, Սամվելի նոր երգը, ու մասնակիցներն՝ իրենց նոր բենդի մասին (VIDEO)

Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

Ժիզել Բյունդհենը պատմել է կյանքը փոխող ինը բաղադրիչների մասին, որոնք օգնում են իրեն պահպանել առողջությունը եւ երիտասարդությունը

13:22, 12 հունիսի

Սուպերմոդել Ժիզել Բյունդհենը պատմել է կյանքը փոխող ինը բաղադրիչների մասին, որոնք «սնուցում» են իր մարմինը եւ օգնում իրեն պահպանել առողջությունը եւ երիտասարդությունը։

Նա մանրամասն պատմել է իր սիրելի «կանաչեղենի եւ համեմունքների» մասին, որոնք օգնում են իրեն պահպանել հիանալի տրամադրությունը։

«Ես անկեղծորեն հավատում եմ հին ասացվածքին. «Թող սնունդը քո բալասանը լինի», քանի որ ես զգացել եմ մեծ տարբերություն իմ կյանքում, երբ սկսել եմ ավելի լավ ընտրել սնունդը»,- բացատրել է նա։

Մասնավորապես, Ժիզելը օգտագործում է կոճապղպղեղ, որպեսզի «օգնի մարսողությանը» եւ դրա «հակաբորբոքային» հատկությունների համար, ինչպես նաեւ մաղադանոս, որը, ըստ նրա, «պարունակում է հակաօքսիդանտներ եւ նպաստում է լավ շնչառությանը»։ Նա սիրում է նաեւ ռոզմարին, որովհետեւ այն խթանում է իր իմունային համակարգը եւ օգնում «լավացնել մարսողությունը»։

Քրքումը նրա սիրելի եւս մեկ բաղադրիչն է հակաբորբոքային հատկությունների շնորհիվ, իսկ ռեհանը «օգտակար է սրտի համար», ինչպես նաեւ «հակաօքսիդանտ» է եւ «հակաբակտերիալ հատկություն ունի», սեւ պղպեղը «օգնում է յուրացնել սննդային նյութերը»։

Ժիզելը սիրում է համեմ «դետոքսիկացիայի» եւ «արյան մեջ շաքարի մակարդակն իջեցնելու համար», իսկ օրեգանոն գովաբանում է «հակամիկրոբային» եւ «հակաօքսիդանտ հատկությունների» համար։

Բաղադրիչների իր ցուցակը նա եզրափակել է դարչնի գովաբանությամբ՝ «արյան շրջանառությունը բարելավելու» դրա հատկության համար։ «Երբ մենք կենդանի (այլ ոչ թե մշակված) մթերքներ ենք ուտում, դրանց մեջ պարունակվող նյութերը եւ վիտամինները սնուցում են մեր օրգանիզմը՝ օգնելով մեզ մնալ առողջ եւ լավ զգալ»։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել