«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

«Ամեն տարի գարնանը». նոր հեռուստասերիալի դերասանական կազմն ու նկարահանումները

Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

Շոկոլադե բալզամ՝ շուրթերի համար

20:07, 28 օգոստոսի

Այսօր շոկոլադից պատրաստված կոսմետիկան բավականին լայն տարածում է գտել։ Շոկոլադն օգտագործում են ոչ միայն գեղեցկության սրահներում առաջարկվող պրոցեդուրաների ընթացքում, այլեւ տնային պայմաններում պատրաստվող միջոցների (շոկոլադե դիմակներ, սկրաբեր, վաննաներ) մեջ։ 

Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում շուրթերի համար նախատեսված շոկոլադե բալզամի պատրաստման եղանակը։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 5գր․ բնական մեղրամոմ, 5մլ․ ցորենի սերմի յուղ, 5մլ․ ժոժոպայի յուղ, 2գր․ կոկոսի չզտված յուղ, 3գր․ քերած կակաո, մի քանի կաթիլ կակաոյի էքստրակտ, շագանակագույն գունանյութ եւ շոկոլադե բուրավետիչ (արոմատիզատոր)։

Քերած կակաոն, մեղրամոմը եւ յուղերը պետք է լցնել տարայի մեջ եւ տաքացնել եռացող ջրի վրա։Այնուհետեւ հարկավոր է ավելացնել գունայութն ու բուրավետիչը։ Լավ խառնելուց հետո անհրաժեշտ է փոքր-ինչ սպասել եւ ստացված զանգվածը լցնել ապակե չորս փոքրիկ տարաների մեջ եւ խցանով փակել․ ի դեպ, տարաները պետք է մաքուր ու չոր լինեն։

Երբ բալզամը կսառչի, այն արդեն կարելի է օգտագործել։

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում







@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ