«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Էջմիածնի, խաղողի թփերով եւ կաղամբով. Քորթնի Քարդաշյանը հայկական տոլմայի երեք տեսակ է ցուցադրել

14:13, 8 ապրիլի

Մոդել, «Poosh» նախագծի հիմնադիր Քորթնի Քարդաշյանը հաճախ է իր հետեւորդներին ծանոթացնում հայկական խոհանոցի հետ։ Հայաստան կատարած վերջին այցից հետո Քորթնին սկսել է ավելի շատ հրապարակումներ անել ազգային ճաշատեսակների մասին։ Ավելի վաղ Քիմի ավագ քույրը հրապարակել էր հայկական թարմ թխված «մատնաքաշ» հացի լուսանկարը, իսկ այսօր ցույց է տվել տոլմայի պատրաստման երեք տարբերակ իր «Poosh» հարթակում, որը նվիրված է գեղեցկությանը, կենսակերպին ու մոտիվացիային։ Երեք ճաշատեսակներն էլ իր տատիկի՝ Հասմիկի հետ պատրաստել է Քարդաշյան ընտանիքի ամենահայտնի երկրպագուն՝ Նարբեն։ Տղան հայտնի է դարձել, երբ Քլոե Քարդաշյանը նրա հետ ավարտական երեկույթի է գնացել։

View this post on Instagram

A post shared by Narbeh (@narbehkardash)

Poosh-ի կայքում տոլմայի երեք բաղադրամոս է հրապարակվել՝ Էջմիածնի, որը ընդունված է նաեւ «ամառային» անվանել, ավանդական տոլմա՝ խաղողի թփով ու կաղամբով։

«Տոլմայի օրագիր. ես տատիկս՝ Հասմիկը, որոշել ենք բացահայտել նրա սիրելի հայկական ճաշատեսակի գաղտնիքը։ Covid-ի եւ անորոշության դեմ 12 շաբաթվա պայքարից հետո այս հիշողություններն ինձ համար շատ բան են նշանակում»,- Instagram-ում գրել է Նարբեն։

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել