«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Շեֆ-խոհարարը բացահայտել է Եղիսաբեթ II-ի ուտելիքի անսովոր նախապատվությունները

18:06, 26 օգոստոսի

Նախկին թագավորական շեֆ-խոհարար Դարրեն Մաքգրեդին պատմել է Եղիսաբեթ II-ի ուտելու անսովոր նախապատվությունների մասին: Պարզվել է, որ թագուհուն դուր են գալիս համբուրգերները։ Սակայն ոչ այն տեսքով, որ մենք սովոր ենք։

Համբուրգերը պետք է մատուցի առանց հացի, որպեսզի այն հնարավոր լինի ուտել դանակով եւ պատառաքաղով: Որպես սոուս օգտագործվում է լոռամիրգ, այլ ոչ թե կետչուպ։ Բացի այդ, թագուհու համար հաճախ համբուրգերներ են պատրաստում եղնիկի մսից։

Ի դեպ, տեղական ընկերություններից մեկը որոշել է իր սիրելի համբուրգերը հասցնել Բուքինգհեմյան պալատ։ Բուրգերը եղել է տավարի երկու կոտլետից, լոռամրգի սոուսից եւ աղցանից։

Նույնը կարող են պատվիրել նաեւ շարքային անգլիացիները։ Թագավորական «ստեղծագործությունը» հասանելի կլինի ընտրված գործընկերների վաճառքի համար, ինչպես նաեւ կայքում սահմանափակ ժամանակ՝ կապված բուրգերների Ազգային տոնակատարության հետ:

Համբուրգերի ստեղծողները որոշել են հրաժարվել եղնիկի կոտլետից՝ հօգուտ տավարի մսի։ Այսպիսով, որոշել են ուտեստը դարձնել հասանելի լայն զանգվածների համար։ Եղնիկի միսն ավելի թանկ է, բացի այդ, տավարի միսն ունի ավելի սովորական համ։ Արտադրողը լրացուցիչ տորթ է ավելացրել, որպեսզի լրացնի բացակայող թխվածքաբլիթը, հաղորդում է Mirror-ը:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել