Ջորջ Քլունին, հետեւելով իր լավ բարեկամ Բրեդ Փիթին, մտադիր է զբաղվել գինու արտադրությամբ։
Ինչպես տեղեկացրել է Var Matin թերթը, Քլունին կարտադրի գինի իր Domaine de Canadel կալվածքում աճեցված խաղողից, որը ձեռք է բերել կնոջ՝ Ամալի հետ միասին, եւ որն արդեն ոչ մեծ խաղողի այգի ուներ 4 հեկտար մակերեսով։
Գործի մեջ ներգրավվել է գինու գծով աստղերի խորհրդական Լոուրենս Բերլեմոնը, որը նախկինում աշխատում էր Պիտա-Ջոլի կալվածքում, ինչպես նաեւ Ջորջ Լուկասի Château Margüi կալվածքում։
Թերթը մեջբերել է Բերլեմոնին, որը հավաստիացնում է, որ Քլունին մասնակցել է գինու կուպաժավորմանը։ «Նա մեզ է ներկայացնում իր մտքերը, լավ ճաշակ ունի եւ շատ համեստ մարդ է»։
Բերլեմոնն անգամ նշել է, որ գինին կոչվելու է «La Bastide Saint-Georges»։
Կալվածքը կարող է պարծենալ խաղողի այգիներով, լճով, ձիթապտղի անտառներով, լողավազանով եւ թենիսի կորտերով, ինչն այն Ֆրանսիայի հարավում կատարյալ վայր է դարձնում հանգստի համար։ Նրա այգին համարվում է ամենագեղեցիկներից մեկը Պրովանսում։
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
20:21, 19 մայիսի
Ինչո՞ւ է Մեգան Մարքլը թաքցնում ոտքերը. ոճաբանը բացատրում է19:24, 19 մայիսի
«Եվրատեսիլ 2024»-ում Նիդերլանդների մասնակցը հունիսի սկզբին կարող է հայտնվել Շվեդիայի դատարանում16:04, 19 մայիսի
Բեն Աֆլեքին առաջին անգամ տեսել են առանց ամուսնական մատանու14:05, 19 մայիսի
Աննա Մանուչարյանի սլացիկ կազմվածքը՝ մինի տոպով ու կարճ կիսատաբատով12:08, 19 մայիսի
Սելենա Գոմեսը եւ Զոի Սալդանան Կաննում մասնակցել են «Էմիլիա Պերես» մյուզիքլի դիտմանը10:25, 19 մայիսի
Բենի Բլանկոն պատմել է Սելենա Գոմեսից երեխաներ ունենալու ծրագրերի մասին09:00, 19 մայիսի
ՄԱՅԻՍԻ 19-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ20:23, 18 մայիսի
Իվետա Մուկուչյանը գայթակղիչ կերպարով հանդես է եկել հայտարարությամբ (VIDEO)16:23, 18 մայիսի
«Խաչմերուկներ» միջազգային փառատոնը հատեց եզրագիծը15:56, 18 մայիսի
«Ոստիկանները որոշեցին, որ մենք մերկ ենք եւ հեռացրին այնտեղից». Սարիկ Անդրեասյանն ու նրա կինը Իտալիայում հայտնվել են անհարմար իրավիճակում14:11, 18 մայիսի
«Փարաջանովը եւ նորաձեւությունը». Երեւանում բացվել է անվանի կինոռեժիսորի ստեղծագործություններից ոգեշնչված ցուցահանդես12:33, 18 մայիսի
Կապուչինոյի փորձարկում՝ Երեւանում. փնտրում ենք համեղ սուրճ