«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

«Ամեն տարի գարնանը». նոր հեռուստասերիալի դերասանական կազմն ու նկարահանումները

Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

Անուշաբույր լոսյոն՝ տնային պայմաններում

19:07, 9 դեկտեմբերի

Ունիվերսալ լոսյոնները կարելի է օգտագործել հաճելի բույր հաղորդելու, մաշկի ծակոտիները նեղացնելու, դեմքը մաքրելու, տոնուսը բարձրացնելու, ինչպես նաեւ մազերը լվանալու նպատակով։ Այսօր առաջարկում ենք նման մի ունիվերսալ լոսյոնի բաղադրատոմս։

Նման հրաշալի եւ անուշաբույր լոսյոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ են խոտաբույսեր, վարդի թերթեր եւ ցիտրուսային մրգերի կեղեւ։

Պատրաստման եղանակը. հարկավոր է վերցնել մի քիչ վարդի թերթեր (նախընտրելի է, որ դրանք թարմ լինեն),նարդոսի ծաղիկներ, ռոզմարին, եղեսպակ, նարնջի ու կիտրոնի կեղեւ եւ բոլոր բաղադրիչները միախառնել։ Ստացված զանգվածի մեջ պետք է նաեւ ավելացնել երկու բաժին անանուխ (այսինքն՝ եթե օգտագործում եք 20 գր. անանուխ, ապա խոտաբույսերը պետք է լինեն 10 գր.)։ Բոլոր բաղադրիչներն անհրաժեշտ է մանրացնել. կարելի է պարզապես կտրատել կամ քերիչով անցկացնել։

Այնուհետեւ հարկավոր է այս խոտաբույսերով լի տարայի մեջ լցնել մեկ բաժակ խնձորի քացաք. ի դեպ, պետք է շատ ուշադիր լինել, որպեսզի քացախը լինի բնական եւ պատրաստված լինի խնձորից՝ բնական խմորման միջոցով։ Ուշադիր կարդացեք քացախի բաղադրիչները, քանի որ այնտեղ միգուցե էսենցիա, գունանյութեր եւ բուրվետիչներ ներառված լինեն։

Այսպիսով, բոլոր բաղադրիչները խառնելուց հետո տարան պետք է խցանով փակել ու թողնել մոտ երկու շաբաթ։ Դրանից հետո արդեն կարելի է խոտաբույսերը քամել, կես բաժակ թորած ջուր լցնել եւ դնել սառնարանի մեջ։

Եթե ինչ-որ բաղադրիչ չեք կարողանում գնել, հոգ չէ, կարող եք այն առանց դրա պատրաստել։ 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում







@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ